kamilcioch Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam, Kupiłem niedawno renault megane I z 96 roku. Chodzi o to, że jest tam zwykłe niefabryczne radio. Chciałem zamontować do niego oryginalne radio + pilot do kierownicy, którego nie ma, no i ten wyświetlacz u góry. I teraz moje pytanie; O co chodzi z tymi kodami? Czy kiedy kupię te trzy elementy to będzie grało? Czy muszę kupować specjalne gadżety jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Jak kupisz oryginalne radio to musisz mieć do niego kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcioch Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 no i jak będę mieć kod do niego, to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Wystarczy minimum wysiłku - poczytać to forum i wszystko będziesz wiedział. Opcja "Szukaj" też działa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Artih, niestety nie każdy wie, że może z tej opcji skorzystać i uważa, że lepiej poczekać aż ktoś poda na tacy :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 No właśnie wiem ... na forum Alfy 147 mamy to samo ... :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi