Mil3k6 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Spadające cięgno od sterowania nawiewem na nogi Climatronik. Czy ktoś zna może powód tego ze Ciągle wypina mi się to cięgienko. Przez to źle dział Clikatronic ( niepoprawnie ) próbowałem już wszystkiego owinąłem główkę tego ciegenka taśmą izolacyjną aby ciaśniej trzymało. Pomogło tylko na kilka dni hmmm . Wymieniłem tez całe ciengienko to białe oraz samą klapkę ale nic nie dało :/ może ktoś ma jakiś pomysł Mam problem od strony schowka a mamual jest od kierowcy ale chodzi o to ciefienko w czerwonym kółku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Wiem, ze OT, ale gdzie mozna sciagnac tego pdf z intsrukcja dla Megane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Na ftp-ie sobie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewos Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Mil3k6, Udało ci się rozwiązać ten problem? U mnie też spadły te cięgła, od strony schowka nie ma go wcale! Pewnie gdzieś zleciało. Gdzie można je dokupić? [ Dodano: 2011-03-09, 00:47 ] da sie wyciagnac te sterowanie nawiewami bez demontarzu deski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi