Pawisnia Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Witam, Czy któryś z kolegów mógł by mi podać numer katalogowy gałki zmiany biegów Meg II: -6 biegów ( wsteczny do tyłu) - czarna skóra - środek gałki ze złotym tłem. Mam taką plastikową a chciał bym kupić ze skóry ( może dłużej wytrzyma) jednak w ASO bez numeru VIN lub wersji wyposażenia nie są wstanie mi takiej dopasować ( lub im się nie chce). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Pawisnia, a jaki problem z podaniem numeru VIN? Ja też im podawałem i wyszło, że taka o jaką pytasz ( mam taka samą) 299,- ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawisnia Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Cześć, Nie mam problemu z podaniem numeru VIN tylko że moja oryginalna jest plastikowa a ja chce skórzaną. Jak im podaje numer VIN to nie są wstanie mi dopasować skórzanej bo system podpowiada im plastikową, dlatego potrzebuje wersji wyposażenia Meg II która w oryginale ma skórę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Pawisnia, musisz sprawdzić 8200326324 nie jestem pewien czy to czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawisnia Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Dziękuję ROBAK ale wg dialogys'a to jest chyba gałka beżowa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Pawisnia, no właśnie w dialogysie szukałem kurde niech gość w serwisie ruszy dupę i poszuka od tego tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Pawisnia, może chcesz mój win, podasz i będziesz miał czarna gałkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawisnia Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 pawelp2008, jeżeli masz taką gałkę o jaką mi chodzi to było by super gdybyś mi go podał albo chociaż oznaczenie wersji z tabliczki owalnej lub jej zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi