kilic Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam założyłem nakładki na progi i w kilku miejscach są szparki nie chcę aby wpadał tam piasek czym to zalać jakiś silikon czy może proponujecie coś innego może ktoś przerabiał ten temat z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Polecam taśmę dwustronną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilic Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Zobaczę z tą taśmą progi przyklejałem klejem do szyb pociagniete boki i góra nakladek nie mam je nigdzie przykręcone od dołu jest luz miedzy nakładką a progiem jak to wzmocnić czy nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi