Adek4100 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam, właśnie jestem świeżo po lekturach z forum, niestety żadna mi nie pomogła. Widziałem że są radia Sony umożliwiające sterowanie radia z kierownicy bez dodatkowych interfejsów. Zupełnie nie zależy mi na wyświetlaczu lecz samo sterowanie z kierownicy. Posiadam 2 radia i nie wiem czy można coś z nimi wykombinować jedno to: - Sony Xplod CDX-S22S - Panasonic CQ C1303U Niestety żadne z nich nie posiada wejścia na kostki fabrycznie montowane w Megane. Może coś z kabli przy kostce ISO uda się podłączyć bez interfejsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Z tych dwóch zdecydowanie lepiej gra Panasonic ale ... tak naprawdę jeśli zależy Ci na jakości muzyki oba nie są rewelacją w swojej cenie. Do Panasonic'a nie ma chyba jednak przejściówek do pilota. Poszukaj jakiegoś Pioneer'a czy Clariona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Na jakość dźwięku nie narzekam. Panasonic gra o wiele lepiej niż seryjne radio. Tematu dalej nie ciągnę bo był setki razy, chodziło tylko czy coś można zrobić z tymi sprzętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi