snap Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 DrNO, dlaczego masz zegary od wersji 5d ? komp pokazuje ze masz drzwi otwarte z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 lol... to co widzicie to SKAN tarcz. ja nie mam osobno drzi pokazywanych, to jest tylko podswietlana ikonka, ktora przerabiam ja widac powyzej na wersje 3D Driver, poszedlem troche dalej i przedluzylem drzwi i jak wspomnialem zrobilem to juz znacznie wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Podaje linka do tarcz benzynki 1.6 16V obrotomierz do 7 tyśięcy z odcieciem. Dla tych którzy chcą sie pobawić skanem w wysokiej rozdzielczości 600dpi waga skany 7,8 MB POBIERZ [poprawilem link. DrNO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 fajnie do 1,9 tez pasuja :) jutro bede walczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i jak efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) ciezko sie przyznac ale brak czasu, ciagle w rozjazdach. prace stoja. za to grille sa na wykonczeniu. [EDIT]: projekt mam prawie ukonczony. jeszcze tylko pare detali, jeden wskaznik i tlo ladnie wymodelowac :D http://members.chello.pl/g.banas5/renault/ze...jekt_120907.tif Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Tak fajne. Szkoda tylko, ze trzeba to sobie wyobrazić. Nie można odnaleźć strony Strona, której szukasz, mogła zostać usunięta, zmieniono jej nazwę lub jest tymczasowo niedostępna. -------------------------------------------------------------------------------- Spróbuj wykonać następujące zadania: Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie. Otwórz stronę główną members.chello.pli poszukaj tam łączy do potrzebnych informacji. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze. Kliknij Wyszukaj, aby poszukać informacji w Internecie. HTTP 404 - Nie znaleziono pliku Internet Explorer zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Wczoraj też musiałem sobie te zegary wyobrazić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Dziś siedziałem w megane II 2007r i w biednej wersji megi (bez el.lusterek, el. szyb) były piekne zegary jak w RS :D samochód stoi w salonie w Krakowie u Lisowskiego na telewizyjnej. Nawet miał odwrotnie obrotomierz z prędkościomierzem. Myśle że nie bedzie problemu z podmianą. Bo pewnie wtyczki sa identyczne a kwestia przemienionych na odwrót zegarów jest nie istotna bo niektóre modele mają zwykłe zegary luk dis to nie jest RS ! DrNO popraw lynka :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) juz dziala :D przepraszam moj blad... przy okazji zaznaczam ze internet mam tylko okazjonalnie ze wzgledu na remont, wiec nie odpowiadam za szybko :] dzialaja dwa linki: http://members.upcpoczta.pl/g.banas5/renault/ze...jekt_120907.tif http://members.upcpoczta.pl/g.banas5/renault/ze...jekt_120907.jpg ja bardziej polecam format tif. co do przekladki zegarow, sadze ze nie powinno byc problemu. ale to juz nie daje tyle radosci ;P Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Wszystko spoko tylko to autko takie dziwne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 a mnie tam autko się podoba, widać że autor miał orginalny pomysł :D bardzo fajne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) autko jest naszkicowane w corelu z oryginalnej foto prasowej MIIRS :] a ja jak mam sekundke to sie dalej bawie... jewszcze tylko dwie ikonki i tlo zostalo do zrobienia. jutro postaram sie pokazac gotowe http://members.upcpoczta.pl/g.banas5/renault/ze...jekt_150907.tif [EDIT]: projekt skonczylem :D http://members.upcpoczta.pl/g.banas5/renault/ze...jekt_160907.tif teraz zaczynam szukac firmy, ktora mi to prof. wyprodukuje. Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 To jak znajdziesz taka firme to daj na nia namiary, moze sie jeszcze komus przyda (np mnie :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) aktualnie szukam firmy, ktora wykonalaby takie tarcze. czekam na odpowiedzi na maile. a co do zegarow, dzis jeszcze troche dopiescilem projekt i mam juz skale na 5K i 7K, ponizej efekty: Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi