st220 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Lewy a Ty nie drukowałeś sam? nie masz wyskalowanych tarcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Tak. Oczywiście, że drukowałem, ale z grafiki wektorowej a nie rastrowej. Jpg, bmp. tif, png itp grafika rastrowa czyli jeśli powiększasz obraz, to tracisz jakość. Ja wszystko robiłem w Corelu i obraz mam w skali 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja się podpierałem twoim chyba projektem, wiec nie wiem teraz jaka to ma być skala/rozdzielczość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Jeśli jako projekt, wziąłeś mój wyeksportowany rysuneczek poglądowy z forum, to jakość będzie kiepściutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 To co proponujesz w takim razie? projekt mam gotowy, jutro daje go i będą go robić, jak zrobią to zapodam zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 To co proponujesz w takim razie?Zrobić projekt w Corelu. Jaką techniką będą drukowane te zegary? Pytam, gdyż wersja ostateczna nadal jest tylko u mnie w kompie a aj jeżdżę nadal z przymiarkową wersją z drukarki laserowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ani88 a czego na ostatnim projekcie masz taki kwadrat a nie samochód z otwartymi drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 st220 bo mam tam ekran a nie folie.. Lewy to będzie metoda prób i błędów, zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 arni88 a czy gdy będziesz drukował swoje tarcze czy mógłbyś zrobić dla mnie takie same tylko z samochodem z otwartymi czterema drzwiami i też druknąć.. oczywiście za wszystko Ci oddam + za robociznę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jak moje zrobię to przy okazji tobie tez mogę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 dzięki :) [ Dodano: 2010-10-19, 19:21 ] arni88 i jak druknąłeś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Siemka, czy temat tarcz już dawno umarł? Drukował ktoś może pełne tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3bian Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) podłączam się do tematu. ma ktoś fotkę projektu na żywo? Mój odnośnik czyli się da, tylko u kogo to wykonać ;-( EDYTA: allegro co myslicie? Edytowane 30 Maja 2013 przez d3bian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianDJ Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Również się przyłączam, jaka firma w Polsce takie tarcze wykona? Planuje w przyszłości wymienić tarcze. I jaki jest koszt wykonania wg takich tarcz? :) Edit 29.07.2015 r.: Znalazłem na allegro archiwalną aukcje, napisałem do nich i nadal wykonują tarcze do Megi II :) Jak zrealizuje zamówienie, napiszę czy wszystko wyszło jak powinno i pochwalę się zdjęciem oraz podam namiary :) Jedyny problem z nimi jest taki, że długo się czeka na odpowiedź drogą mailową.. :/ Edytowane 28 Lipca 2015 przez DamianDJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidk Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 http://moman.pl/renault-megane-2,202,14.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi