grabek246 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 byłem na przeglądzie i wyszło że mam do wymiany: -sworzeń kulowy wahacza przód prawa strona -drążki kierownicze na przegubach (oba) -lewa końcówka drążka chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już coś takiego wymieniał i jakie są tego przybliżone koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_r_z_e_m_o Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja robiłem sworzeń w DAKA (ul. Fabryczna Oświęcim) Sworzeń kosztował chyba 30-35 zł wymiana 30 min i 30 zł. Masz blisko podjedź popytaj, na przeciwko DAKI jest sklep z częściami więc mogą mieć na miejscu co potrzeba, niektóre części maja taniej. Sworzeń wymienisz sam (opis znajdziesz na forum) bez problemu. Co do drążków i gałek to nie wiem, ale na pewno trzeba ustawić zbieżność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek246 Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 P_r_z_e_m_o, dzieki skocze w pon i zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojinau Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 ja za drążki lemfordera z końcówkami płaciłem za komplet 200 zł. Co do wymiany to konieczne będzie ustawienie zbieżności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts