sergiu83 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Krzychu, ja też wdzięczny Ci jestem z RSS'a. Nie, nie korzystam. Ciesze się jednak, gdyż nie będzie na forum sztucznego tłoku. Będzie spokój, ład i porządek. ;-) Innymi słowy, na forum będą się pojawiać Ci, którym zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ci, którym zależy. w szczególności użytkownicy RSSa, którzy mają wszystko pod kontrolą i żaden post nie umknie ich uwagi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyq Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 RSS to dobra sprawa. Dołączam sie do użytkowników RSS-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Hej Administratorzy! Po zmianach na forum nie działa RSS. Dałoby się coś z tym zrobić? Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Tak, da radę coś z tym zrobić. http://megane.com.pl/index.php?app=core&module=global§ion=rss&type=forums&id=1 Link jest pod wyszukiwarką, znaczek RSS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Coś nie tak jest z RSS. Gdy pojawia się nowa odpowiedź w wątku, to na RSS dostaję post rozpoczynający wątek, a powinienem dostać nową odpowiedź. Dałoby się to naprawić? Aha, i chciałbym, aby nie było limitowanej ilości odpowiedzi ściągancyh przez RSS. W poprzedniej wersji dostawałem max 40 najnowszych odpowiedzi, więc ginęły mi te starsze. Wolałbym, aby to były np. wszystkie nowe odpowiedzi z danego dnia. Z góry dzięki! Nadal coś nie działa. Dostałem zaległe wiadomości RSS, ale PUSTE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Kanał RSS eksportuje ostatnio zaktualizowane tematy,a do treści załączany jest pierwszy post (przez chwilę nie działało bo grzebałem w ustawieniach). Wcześnie podana była błędna nazwa - Ostatnio aktualizowane posty. Zwiększyłem limit do 200 tematów. Musisz trochę poczekać ale wkrótce dodany zostanie oddzielny kanał eksportujący ostatnie odpowiedzi w tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Wygląda na to, że teraz działa. Czy jest możliwość ustawienia osobistego RSS dla wybranych działów? W sumie, to interesują mnie tylko posty dotyczące MIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Mogę utworzyć oddzielne kanały dla MeganeI/Scenic I , Megane II / Scenic II , Megane III/Scenic III/ Fluence I . Ale tylko tematy z działów technicznych będą się tam pojawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 @Krzychu Bardzo dobry pomysł. Popieram go całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Znowu dostaję RSS z pierwszymi postami w wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Kanał RSS eksportuje ostatnio zaktualizowane tematy,a do treści załączany jest pierwszy post (przez chwilę nie działało bo grzebałem w ustawieniach). Wcześnie podana była błędna nazwa - Ostatnio aktualizowane posty. Zwiększyłem limit do 200 tematów. Musisz trochę poczekać ale wkrótce dodany zostanie oddzielny kanał eksportujący ostatnie odpowiedzi w tematach. bowie, nie czytałeś mojego posta. Obecnie eksportowane są tematy z pierwszym postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi