wjtek46 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Brak wizualizacji z radia/CD na tablicy infor.Radio jest oryginalne(na nim nie ma wizualizacji).Mechanik stwierdził,że wyszła taka wersja Sceników,która nie posiada wyjścia na wizual.na tablicy.Czy to możliwe,czy tak mówi z niewiedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jak dobrze rozumuję to nie wyświetla Ci się nic. Wyciąg radio i zobacz,czy czasem wtyczka nie jest wyciągnięta z radia,która idzie do wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjtek46 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 W tym właśnie problem!Nie dostrzegam tam wtyczki(odejście) na wizualizacje na tablicę.Wychodzi z tego,że jest zasilanie i odejście na głośniki,i nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Obok wtyczek zasilania i głośników nie ma jeszcze dwóch małych wtyczek? Jednej od sterowania przy kierownicy,a drugiej od wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjtek46 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nie.Przy kierownicy nie mam ster.radia tylko tempomat.Dziwna ta wersja,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No raczej. ;) Jak nie masz sterowania przy kierownicy,to wyświetlacz też wg mnie nie będzie działał. Zostaje Ci wymiana radia na lepsze,nie fabryczne. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjtek46 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Też tak myślę.dzięki. [ Dodano: 2010-06-14, 20:26 ] Mam jeszcze jedno pytanko.Czy ktoś na tym forum spotkał się właśnie z taką wersją???(tzn.zamiast sterowania radia w kierownicy,zainstalowane są w tejże kierownicy przyciski sterujące ogranicznikiem prędkości).Chyba nie jest to jakaś przeróba!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 wjtek46, zrób zdjęcie jak to u Ciebie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 O nietypowym wyświetlaczu było jakiś czas temu, POCZYTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjtek46 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Exotic ! Zdjęcie zrobię dopiero najwcześniej w sobotę,bo obecnie autko zostawiłem u mechanika(najprawdopodobniej wymiana sprzęgła - wyciek płynu w okolicach wysprzęglika) [ Dodano: 2010-06-15, 17:35 ] aniewa ! Wielkie dzięki.Dużo mi to dało.Jak tylko odbiorę autko od mechanika,to dostosuje się do tych wskazówek. [ Dodano: 2010-06-15, 17:49 ] aniewa ! Wielkie dzięki.Dużo mi to dało.Jak tylko odbiorę autko od mechanika,to dostosuje się do tych wskazówek.aniewa, Dzięki. [ Dodano: 2010-06-20, 09:00 ] Wyświetlacz działa!...,ale nie na tym radiu, które mam.Udało mi się podłączyć radio z meganki i wszystko zaprądziło.Muszę po prostu zmienić radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi