curik Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam. Mam pytanie czy w scenicu licznik dedykowany jest pod daną wersję (silnik)?. Mam licznik, który po wpięciu pod kostki nie wyświetla niczego - zepsuty, czy tez może z innej wersji i dlatego kompletnie nic nie pokazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kober Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam Licznik musi być zaprogramowany pod konkretne auto. Mam już drugi licznik i znowu to samo znika wszystko. Może ktoś z zna jakiegoś dobrego fachowca od liczników na Śląsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon2338 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 moge polecic tylko jednego majstra.zawiercie-borowe pole.tam jest i robi takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostman Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ja miałem przypadłość, że podczas jazdy licznik mi gasł i się załączał, resetował sie zegar i inne dziwne rzeczy. Wysłałem go kurierem do tego gościa i zrobił dobrze. Rok temu to było i nie ma problemów (odpukać). Wyjęcie licznika to jest 5 minut roboty. Autem bez licznika tez można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curik Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Fajnie, że dajecie namiary, ale proszę jeśli ktoś ma konkretną, potwierdzoną wiedzę jak w mym pytaniu - czy sprawny licznik może nic nie pokazywać jeśli jest podpięty do innego modelu scenica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts