Gora85 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam Drzwi od strony kierowcy mogę zamknąć tylko kluczykiem. Jak naciskam pilotem to zamykają się i otwierają inne drzwi, a od strony kierowcy nie ma żadnej reakcji. Jak można to naprawić i co może być przyczyną. Tak samo się dzieje jak otwieram i zamykam przyciskiem w desce. Przed tą awaria występowało krótkie buczenie jak centralny się zamykał i otwierał właśnie od strony kierowcy. Przebieg 110 tys.km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Pewnie padł siłownik zamka. Musisz zdjąć tapicerkę i sprawdzić czy napięcie dochodzi do siłownika. Jeżeli tak, to masz winowajcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gora85 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ok dzięki manual widziałem na forum ale chyba tylnich rozumie że z przednimi jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Prawie to samo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Urban94 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Pewno styki nie łączą, tak jak w Thali znajomego... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gora85 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 .Problem była wtyczka nie do końca wsadzona i bardzo luźno chodzi więc zakleiłem to taśmą i zamek działa znowu! Dziękuje wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts