Fender1977 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam Ostatnio w miejscu gdzie na komputerze miałem odliczanie km do przeglądu, wyskoczyła informacja: "zaplanuj przegląd" Co ciekawe miałem tam jeszcze ok 2tys. do przeglądu?? To znaczy że mogę pojeździć te 2 tys.? a potem to skasować czy jak? bo o przeglądzie pamiętam, po prostu nie wiem czy to zniknie za jakiś czas czy dopiero jak to skasuję po przeglądzie???? Proszę o odpowiedzi Panowie..;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 po prostu nie wiem czy to zniknie za jakiś czasnie zniknie.Musisz skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender1977 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 To znaczy że mogę pojeździć te 2 tys.? a potem to skasować czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Fender1977, dokładnie...jak skasować znajdziesz temat na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts