Gość sei08 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ostatnio emerytura źle mi się kojarzy. A zdjęć wstydzę się dodawać,bo tu pełno zadrośników. ;) Na priv tylko mogę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 sei08, dzięki za pozdrowienia, pozdrawiam z warszawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dziękuję za pozdrowienia i też pozdrawiam. Udanych połowów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katheerina Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja też pozdrawiam serdecznie, poproszę o zdjątko na priv'a:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Pytanie mam do "rządu" tutejszego forum. Te banany na SB,to na długo mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie tak długo, do Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Którego roku pańskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Najbliższego przestępnego A tak na poważnie to nie wiem. Dzięki za pozdrowienia, wzajemnie z dalekiej Warszawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katheerina Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A sprawdzaliście czy na pewno je macie???? :-P :-P Piję ciemną fortunę, którą mi wisicie Pozdrawiam fiordy Ps. Macie ściągniętego banana od rana:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Że co wisimy Z resztą boję się tam pisać,bo tam co niektóre pany dosyć obraźliwe są. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katheerina Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No co Ty? Która? :> Pewnie się ludki ucieszą- brykaj się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie. <FOCH> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katheerina Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ha, ha, ha .... Nie wstydź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie mam się czego wstydzić. Po prostu nie chcę następnych bananów na razie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Po prostu nie chcę następnych bananów na razie. ;-) Taaaaa, za PRLu byś się specjalnie o nie starał. Co to się panie dzieje........ bananów już nie mogą..... za moich czasów.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi