deeper Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Szczerze jestem bardzo zdziwiony, bo zakladalem(u was) wieksze przebiegi. Ja nie jezdze jakos specjalnie duzo, a rocznie musze liczyc te 30tys. Wiec w przypadku gwarancji 2 letniej, pod koniec bedzie okolo 60 tys przbiegu. Troche ponad po roku pozniej bedzie 80tys, wiec w moim przypadku wyrzucic ponad 2k zl za pol roku gwarancji wogole sie nie kalkuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 hmm... jestem właśnie przed dylematem brać czy nie. Akurat u mnie przebieg to około 10k rocznie max. Skoro innym się udało za 1zł, to super. Moje pytanie... jak? Wypaliliście od tak: ale ja chcę za złotówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 hmm... jestem właśnie przed dylematem brać czy nie. Akurat u mnie przebieg to około 10k rocznie max. Skoro innym się udało za 1zł, to super. Moje pytanie... jak? Wypaliliście od tak: ale ja chcę za złotówkę? Teraz juz za pozno za 1zł. Taka mozliwosc byla przy zakupie auta. Ja np. skorzystalem z wiekszego rabatu gotowkowego zamiast przedluzenia gwaracncji. Wczoraj przedluzylem gwarancje do 4 lat Co do mojego przebiegu to sie napewno oplaca poniewaz w piatek 2 lipca stukną mojej MEGI pierwsze urodzinki ktora przejezdzila okolo 8 tys. km Chyba ja sprzedam... po co ma stac w garazu... Jak nowka. Wlasnie wystawiam .....a przedluzona gwaracja zacheci pewnie kupujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Moje pytanie... jak? To jest do wynegocjowania ale tylko w momencie zakupu auta. Ja też dostałem 4lata w gratisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 no niestety, w lipcu '09 nie było takiej możliwości :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja kupowałem auto właśnie w lipcu'2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 hmm... sprzedawca nic o tym nie wspomniał. To będzie argument, żeby się jednak pokłócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Też miałem ten dylemat, ale zrezygnowałem. MII GT latałem przez 3,5 roku (w firmie, ale tylko ja go użytkowałem) i niestety nakręciłem 203tyś. km. Teraz przesiadłem się na MIII GT i niestety nie ma dla mnie odpowiedniej opcji. Gdyby była 4 lata lub 200 tyś. km, chyba bym się zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi