19Urban94 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam. Ja składam taką propozycję, aby odblokować widoczność działu o naszych autkach dla ludzi nie będących zarejstrowanym na naszym forum... Pewno będą pytania dlaczego... Więc już na nie odpowiadam, gdyż np. chcemy pokazać stronkę naszego autka znajomym, a oni nie mogą jej oglądać, gdyż nie są zarejstrowani... Mam nadzieje, że rozumiecie moją prośbę i ją rozpatrzycie.. :roll: Z góry dziękuję i pozdrawiam, Rafał... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Uważam jest to temat do dyskusji. Czekamy na opinię pozostałych userów. Dostęp tylko dla zarejestrowanych ma ograniczyć dostęp osób postronnych. Ale faktycznie nie pozwala to pochwalić się swoim autkiem na innych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jeśli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko. Może zrobić na ten temat ankietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ankieta - super pomysł.. Tylko ja edytując post nie mogę jej zrobić... :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Proszę o Wasze wypowiedzi w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Artur, a jak uważasz, przydało by się to.?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 hmm, no w sumie czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 heheheh mój temat akurat sam się przygotował do ekspozycji w otwartym necie, host znowu połknął moje foty. Widzę że nie jest konieczna ich reanimacja. Gdybym chciał auto pokazywać na publicznym, zrobiłbym sobie konto na PJ. Myślę, że ta wypowiedź przedstawia dobitnie moje zdanie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Lecz napewno nie można zrobić tak fajnego opisu, jak na forum... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgodzę się w tym temacie ;-) z gojgienem. Po co z forum robić PJ? Jeśli ktoś ma problem,że jego auto tu jest niewidoczne dla osób postronnych,to niech tam założy konto i niech się chwali. Ekshibicjoniści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dlatego pytam Was o zdanie, żeby nie było że Admin uparty i nie reaguje na prośby userów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja jestem na NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja tez jestem na nie. Sprzęt zaprezentowałem tylko na tym i jeszcze jednym forum, gdybym potrzebował reklamować auto to bym wrzucił jak ktoś napisał wyżej, na PJ czy inny shit. Jeśli dział zostanie udostępniony dla wszystkich to moje Renówki stąd znikną 8-) /miałem jeszcze jakieś argumenty, ale jakoś mi umknęły :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja też dodam swoją opinię, pomimo tego że mojego opisu mojego auta nie zamieściłem w dziale Nasze auta, ani na żadnym innym portalu. Otóż wg mnie dostęp do działu powinien być wyłącznie po rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 wolałbym nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi