kataryniarz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Niech zostanie tak jak jest - tylko dla zarejestrowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 No to wszystko po staremu niech zostajenie ;-) Urban, a jak chcesz się pochwalić to skopiuj sobie cały pierwszy post i pokarz tej osobie jaka jest tym zainteresowana lub zaproś ją do siebie i wejdź na forum :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No to mamy sprawę jasną, wszystko pozostaje bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Admin i ja dołożę cegiełkę: nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 I ja swą opinię wyrażę. Niech zostanie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Pomimo tego, że również nie ma w tym dziale swojego autka, również - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Jestem na nie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi