[email protected] Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam! Mam w swojej Megance fabryczne radyjko z CD (bez mp3), jest to ten podstawowy model. Brakuje mi najprostszej funkcji ale chyba najbardziej przydatnej w trasie, mianowicie "szukaj" (search). Nieraz na obncym terenie a najcześciej zagranicą przydałoby się znaleźć jakąś przyzwoitą stację. Jest przycisk "update" ale to jakaś kiszka. W innych radiach pykałem "wyszukaj" kilka raz aż trafiłem na cos intersującego. A może cos robie nie tak? Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viman Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A próbowałeś pokrętłem w manetce sterowania w kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tak, mam nawet instrukcje ale wchodzac w tryb ekspert nie ma tego menu TUNE:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit27 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 O ile dobrze pamietam jest tak: jesli radio jest w trybie LIST to przekręcenie tego wałeczka w sterowniku powoduje przeskoczenie na kolejną/poprzednią stację zaprogramowaną w Twoim tunerze, jeżli tuner jest w trybie MANU to przekręcenie powoduje przeskok na nastepną stację wyszukaną po częstotliwosci, czyli strojenie reczne. Tryb tunera wyswietla się na wyswietlaczu. Niestety w tej chwili nie pamietam czym przełącza sie tryby list/tune, musiał bym isc do samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajan Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Przycisk Mode na panelu, wejdź w tryb Manual i teraz zamiast przełączania stacji masz wyszukiwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit27 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Panowie, podepnę sie pod temat, sory SEBAK za zaśmiecanie Twojego wątku ale chyba juz wszystko jasne. Nie mogę tego znaleść na forum a zgubiłem swoja instrukcję do radia. Jak nazywa sie ta funkcja i jak się ją aktywuje: jeżeli tuner jest w stanie mute albo np CD i RMF puszcza "ton" przed wiadomościami o pełnej godzinie to tuner stopuje CD i przełącza sie na RMF z zaprogramowaną wcześniej głosnością.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viman Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 http://megane.com.pl/tipstricks-radio-mii-...ght=tips+tricks Time of search - 20s. Polecam na przyszłość opcję "Szukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Pit27, w megankowym radyjku nazywa się to iNEWS. iNEWS oraz iTRAFFIC włącza się klawiszem "i". Jedną z funkcji włącza się przytrzymując klawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit27 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 dziękuję Panowie, juz ustawione ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Dziękuje! Już umiem wyszukiwać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi