Meguś Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam wszystkich Mam takie pytanie w sprawie silentbloku umieszczonym jak na załączonym rysunku. Po co jest ta cześć i jakie ma znaczenie czy ją mam czy nie, pytam bo mi część gumowa odpadła od części metalowej którą można odkręcić. Silentblok.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Daj lepsze rysunki, bo na tych nic nie widać, tzn na tym jednym pdf-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meguś Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 ok załączam dwie strony z manuala mam nadzieję że teraz lepiej widać silentblok_01.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 To jest wieszak tłumika, nie tobie jednemu to dopadło. Jak tego nie będzie to rura może gdzieś tłuc o podwozie i będzie słychać stuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meguś Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 patrzyłem na kanale, ruszałem rurą i nie wydawało mi się, że to w jakiś sposób ma kontakt, ale może drgania podczas jazdy przenoszą się inaczej niż na sucho ok dzięki, spróbuję to wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velmont Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 A orientujecie się ile kosztuje nowy silentblock? I orientacyjnie koszt wymiany? Mi też ostatnio odpadł. Na początku po mieście nic nie stukało, a teraz wali jak diabli. Słychać taki stukot jakby mi całe zawieszenie padło. Kształtem przypomina pedał w rowerze. Najlepsze jest to, że nie wygląda na rozerwany ani uszkodzony. Na necie nie mogę ich znaleźć. Są do zawieszenia, ale do tłumika nie mogę znaleźć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi