stempel Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Witam, można w jakiś sposób (podpinajac sie pod kompa) zmienić czułość sensora zmierzchowego na niższy, tak by światła drogowe (w trybie automatycznym) zapalały sie przy mniejszym natężeniu światła zewnetrznego? Pozdrawiam, stempel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aston76 Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Z tego co mi wiadomo to światła drogowe (długie) są włączane tylko i wyłącznie dźwignia przy kierownicy. Natomiast automatycznie włączają się światła mijania jeżeli jest ta opcja włączona w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stempel Napisano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 racja, pomylilem sie z tymi swiatlami drogowymi. chodzi mi o to, jak zmienicz i czy wogole mozna zmienic czułość sensora by przy nizszym natezeniu swiatla zewnetrznego zapalaly sie swiatla wogole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonescu Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Całkiem możliwe, ale odpowiedź dostaniesz po podpięciu do komputera i sprawdzeniu opcji. Mnie nurtuje problem z tolerancją czułości tego czujnika. Przy szarówce rano czy wieczorem zdaża się, że światła są włączane i wyłączane. Ksenony tego nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colin Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nie da się tego zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stempel Napisano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 ostatnia odpowiedz jest dosadna i wyczerpująca. dziekuje za wszelkie odpowiedzi. zamykam temat. pozdrawiam, stempel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts