beziii Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Kiedyś miałem podobny problem, którym spotkało się więcej osób na forum - przy hamowaniu kierunek migał szybciej. Mechanik stwierdził, że to zwarcie w tylnej lampie i naprawił. Po dwóch latach problem wraca. Przy hamowaniu zapalają się wszystkie lampki kierunkowskazu lewego łącznie z kontrolką na desce mimo że nie włączam żadnego kierunku. Kiedy włączam lewy to nie miga tylko świeci (przy hamowaniu) a kiedy prawy to prawy miga a lewy świeci. Do tego zjawisko nie występuje za każdym razem, czasem działa normalnie ale rzadko ;( Co obstawiacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Brak masy w lewej lampie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 jeżdżę z podobnym problemem już ponad rok, u mnie przy naciśniętym hamulcu zwalnia lewy kierunkowskaz i chyba zapala się przeciwmgielne :P hi,hi, sprawdzałem masę, czyściłem styki w lampie i nie pomogło, niestety muszę się chyba z tym pogodzić, wrzucam wcześniej lewy kierunek i gdy hamuję to zastanawiam się jak odbiera te "sygnały" kierowca za mną :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 marr29, ciekaw jestem czy nadal będziesz taki wesoły jak za Tobą będzie jakiś radiowóz jechał czy coś w ten deseń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 marr29, ja miałem tak tylko jeden dwa dni i wkurzało mnie to strasznie a więc nie wiem jak Ty możesz z czymś takim jeździć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ja obstawiam brak masy lub nieprawidłowa żarówka ,która powoduje takie objawy może to być od "stopu" lub kierunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 marr29, a jak w takim razie auto przechodzi przegląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Tak jak napisał pawelp2008, brak masy lub słabe wtyki we wtyczkach lamp. Wyjmij wtyczki dognij styki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Wyjmij wtyczki dognij styki. ... poczytaj forum bo było już opisane, nawet ze zdjęciami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi