gather Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam, w zakupionym przeze mnie autku został uszkodzony uchwyt regulacji wysuwania do przodu lub tyłu krzesła pasażera. Kleiłem to już silikonem, ale skutek marny, zbyt duże naprężenia na materiale. Czy jest możliwość dokupienia tego całego elementu, czy też wiążę się z wymianą całego krzesła ?? Zdjęcia uszkodzonego elementu: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Spróbuj żywicą epoksydową np. klej dwuskładnikowy distal - łączenie wytrzyma dłużej niż cały ten plastik... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkside80 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 I co gather pomogło żywicą?? Czy moze wykombinowałeś coś innego? mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi