goku88 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam mam taki problem przy włączeniu lewego kierunkowskazu automatycznie włącza mi się światło przeciwmgielne co mam robić?? może ktoś miał coś podobnego z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Możliwe, że odlutował się kabelek od przeciwmgielnych w wyłączniku. Jak wrzucasz kierunek, to kabelek opada i włącza tylne światło. Rozbierz wyłącznik i wszystko będzie jasne (około 30 min roboty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 automatycznie włącza mi się światło przeciwmgielne świeci żarówka w lampie czy tylko kontrolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukikaka Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Chciałbym odświeżyć, bo też mam ten problem. Świeci się kontrolka świateł przeciwmgielnych tylnych i świeci się żarówka. Jak włączę lewy kierunkowskaz, to właśnie zaświeca się kontrolka. To byłoby pół biedy, gdyby nie to, że gdy hamuje, kierunkowskaz się wyłącza. Jak zdejmę nogę z hamulca, znów zaczyna kierunkowskaz migać i nadal jest ta kontrolka świateł przeciwmgielnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasek Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 sprawdź masy przy lampach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgien Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Popatrz szczególnie na styki masy w gnieździe i wtyczce lewej tylnej lampy. To tam zazwyczaj się przegrzewa, odkształca plastik i pogarsza się styk masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alan240 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 ja miałem takie same objawy i po poprawieniu styków wszystko wruciło do normy 10min. pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts