brudijr Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witajcie, mam pytanie, mam radio Philipsa Tuner List i czy istnieje jakoś możliwość podłączenia mp3 do radia? Słyszałem, że są jakieś bezpośrednie wejścia, miałem transmitery i powiem Wam, że to szajs (wydałem tylko niepotrzebne 20zł :P). Acha, nie chce zmieniać radia Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Próbowałem zgłębić temat z tym radiem i jest opcja odłączenia kasety i włączenia się z sygnałem zamiast kasety. Chińskie transmitery i magiczne kasety z kabelkiem przerobiłem - tandeta. Sprawdza się transmiter Sony Ericssona do komórek, ale to pasuje tylko do komórek. Jest tez opcja wejścia sygnałem zmieniarki, ale jest to sygnał cyfrowy i zrobienie czegoś takiego to nie jest prosta sprawa (źródło: elektroda.pl ) Szukałem rozwiązania dość długo i w końcu się poddałem i wymieniłem na inne radio (ale to już wiesz bo pisałem o tym;) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Czyli mówicie, że transmitery Sony Ericssona i Nokii są dobre? Bo niedługo szykuje się wymiana telefoniku na n82 z kartą 2gb albo większą, ale nie wiedziałem jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja na SE nie narzekam i nigdy nie narzekałem. Transmiter o wiele lepszy dźwięk daje niż te mejd in czajna, jednak nie oszukujmy się, szału przez takie coś nie będzie, bo fabryczne radio dobrze nie gra, ale to norma w autach tej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Troszke odbiegając od tematu, ja dokupuje tylko takie głośniczki (bo już naprawde moje mają dość) http://allegro.pl/item1166212641_helix_db_...ier_gratis.html a większej kasy nie chce ładować, dlatego transmiter, może ma ktoś doświadczenia z transmiterem Nokii? ps. a jakby podłączyć zmieniarke mp3 do cd, to by działała? (jestem laikiem w tych sprawach, więc nie wiem ) Znalazłem coś takiego: http://www.bartex-caraudio.com.pl/product_...roducts_id=3740 Co myślicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi