peters Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 hehe Widzę, że nie udało Ci się przeczytać wątku ze zrozumieniem. Kawałek dętki rowerowej jest pod szybą -wewnątrz obudowy lusterka. Z zewnątrz oczywiście niczego nie widać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkiler Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam a ja mam Meganke od miesiąca i nie działa mi ten czujnik.Rozebrałem i widze ze jest gniazde wtyku przewodu ale nie ma przewodu.Czy to moze być przyczyną! Pozdro Juras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 wymienialem lusterko ze zwyklego na elektrochromatyczne, Też myślałem o zmianie na elektrochromatyczne. Czy wystarczy zdjąć dotychczasowe lusterko i zamontować elektrochromatyczne czy trzeba jeszcze po zmianie coś podłącząć i za pomocą programu diagnostycznego włączać w opcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 widze ze jest gniazde wtyku przewodu ale nie ma przewodu Jeżeli mówisz o czujniku zmierzchu to na 100% musi on być podpięty do instalacji, zresztą lusterko chromatyczne też. Wniosek: albo ktoś przełożył czujnik z innego auta albo miałeś wycinaną szybę i przez przypadek gamonie obcięli Ci kable. Zakup wiązki kabli w ASO 6100,- bo nie sprzedają w częściach, ja załatwiłem sobie za 80,- używaną część kabli leżących w podsufitce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klata Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam, to ja odświeżę temat bo mam taki problem. Chcę włączyć automatyczne światła z czujnika zmierzchu, ale... zgodnie z instrukcjami pisanymi wyżej rozebrałem lusterko chciałem zasłonić czujnik, i zonk... nie mogę włączyć automatu. Jeszcze pół roku temu mogłem, ale nie używałem tego, teraz jak żona zaczęła jeździć przydało by się :) Nie wiem co się mogło stać i dlatego mam pytanie, w lusterku mam wiązkę do lusterka fotochromatycznego (szara) wiązka do czujnika (czarna) ale mam jeszcze brązową nigdzie nie podpiętą?? Co to może być?? I co mogło się stać że jak chcę włączyć automat to słychać dwukrotne piknięcie, jak przytrzymam znowu (jedno piknięcie) i komunikat że automat wyłączony!! :) sam już nie wiem co jest namiąchane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerard Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Klata, ilość "piknięć" informuje o tym, czy automat wlączający światła jest uruchomiony czy nie, sprawdzisz to gdy silnik jest uruchomiony a Ty będziesz zasłaniał dłonią od strony zewnętrznej czujnik świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi