brudijr Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jutro jade do jakiegoś marketa posłuchać, czy jest duża lub jakakolwiek różnica, nie wiem o jakiej kasecie mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Źle się wyraziłem.. Kieszeń na radio- o takie coś: http://allegro.pl/item1178936039_kieszen_n...azowa_lodz.html Ja na to kaseta mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Półkieszeń jest w komplecie z radiem. Jakoś sobie nie wyobrażam, żeby mogło być inaczej Do kieszeni Sony nie włożysz prawidłowo Alpine i na odwrót. Brudijr, jak już będziesz słuchał radyjek, to też się nimi pobaw. Zwróć też uwagę na czytelność wyświetlaczy, IMHO ten z Alpine jest lepszy niż w JVC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Kurcze Panowie, ale mi namieszali, byłem w profesjonalnym sklepie CA, powiedzieli, że najlepsze będzie Alpine, z kolei w innym, że Alpine tak, ale tylko pow. 1000zł, więc proponują Sony, albo JVC... Chyba jednak zaufam tym z CA, widać znają się na rzeczy, a widziałem okazyjnie w MM Alpinke CDE-111RM za 359zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Cena naprawdę okazyjna, bo na allegro są droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dodam, że miałem możliwość posłuchania na tym samym głośniku (w MM jest ta ściana) JVC i Alpine, może dlatego, że w JVC nie mogłem się przebić przez Menu, w Alpince odrazu wiedziałem co i jak, więc jak wypadł test... Na korzyść Alpine, bass jest głębszy a czystość dźwięku ciut lepsza Więc sam już nie wiem, o Sony słyszałem nienajlepsze opinie... Znalazłem jeszcze takie coś w tej cenie, bardzo mi sie podoba (wizualnie), ale nie miałem okazji sprawdzić, jak to gra ;/ http://www.komputerswiat.pl/nowosci/sprzet...amochodowe.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ja kupiłem JVC, 2dni będę miał i powiem jak wrażenia 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 No z tego co wywnioskowałem wybrałem 2 radia, z pośród których chyba będę wybierał Alpine CDE-111RM (4x50W) Clarion CZ200E(albo inna końcówka do bursztynowego podśw.) (4x45W) Które z nich wziąć? Jutro jeszcze będę dzwonił co i jak, wiem powiem Wam, co mi powiedzieli w Car Audio System w Poznaniu [ Dodano: 2010-08-25, 11:39 ] dzwoniłem, polecili Alpine, chyba się na nią zdecyduję (jednak RM [ Dodano: 2010-08-25, 16:05 ] pa. jaką zaślepke z allegro polecacie (tzn. ramke), bo widziałem od 30 do 6zł? Jakieś różnice są między nimi? ps. mam chyba kolor antracyt, potem sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jaką ramkę chcesz kupować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 zaślepke.. nie mów koloru tylko jasna ciemna Ja mam ciemną, dzisiaj mi doszła i jest OK. Dobra jakość, cena no też ok za kawałek plastiku 30zł. http://allegro.pl/ramka-radiowa-na-radio-r...1167402005.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ja nie miałem oryginalnego radia, więc u mnie ta ramka była w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 zaślepke.. nie mów koloru tylko jasna ciemna I tu cie zmartwie, bo są 3 -szara -czarna -antracyt (takie czarne wpadające w ciemny niebieski) (ja mam coś takiego) [ Dodano: 2010-08-31, 15:09 ] zmienione, do zamkniecia (na Alpine CDE-101RM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi