PIOTR79 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam !!! Mam problem tego typu że wczoraj zauważylem że nieświeci mi trzecie światło stopu.Szukałem w ksiązce gdzie można znaleźć bezpieczniki ( jeśli taki jest) do tego światła ale z książki to niczego niemożna sie dowiedzieć.Może ktoś ma schemat wszystkich bezpieczników?Jest to scenic 2004 1,6 16v Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 rozpiska leży na downloadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ja bym sprawdził żarówkę, bo pewnie się spaliła, albo nie ma styku. Nie chce mi się wierzyć żeby był oddzielny bezpiecznik do 3 światła stopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR79 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Szukałem ale jakoś niemogłem trafić [ Dodano: 2010-08-24, 18:09 ] A jeśli chodzi o lampe to ona jest na zaczepach czy trzeba od środka się do niej dostać [ Dodano: 2010-08-24, 18:18 ] Znalazłem ten plik tylko niemożna go ściągnąć [ Dodano: 2010-08-24, 18:40 ] Jęśli ktoś ściągnął ten plik to czy może mi przesłać na meila [email protected] bo mi jakieś głupoty wyskakują jak chce ściągnąć dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi