glee Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam Kiedy już się dotarłem po pierwszym 1tyś km postanowiłem troszkę spróbować możliwości swojego nowego autka (tce180) i zauważyłem coś co mnie zdziwiło ... pedał gazu przy wciśnięciu do dechy wchodzi do 2/3 jak w masło a potem jest wyraźny stop (tak jakby przeszkadzał dywanik ale to nie on - sprawdzone) i trzeba mocnej przycisnąć by poszedł do deski... czy to normalne? z tego co wiem nie ma kick down'u - wiec wydaje mi się to dziwne... chyba jutro pojadę na serwis w ramach gwarancji... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorth Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 glee, Norma. ;-) Ja w Megane II PH1 1.9dci też tak mam. Kolega w Audi A4 również coś takiego miał. W jednych autach jest w drugich nie. Rzadko kiedy trzeba dusić gaz do dechy bo moment robi swoje. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piratt Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Służy do do przekraczania prędkości ustawionej ogranicznikiem prędkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi