konar Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam, właśnie zauważyłem, że padła mi żarówka (światła krótkie) w lewym reflektorze. Czytając o problemach z ich wymianą domyślam się, że nie dam rady wyciągnąć jej na szybko pod sklepem aby mieć na wzór. Proszę o podpowiedź jakie typy żarówek występują w Megane II hatchback (2003, 1,9dCi, 120KM, 88kW). Znalazłem info, że jest H7 do krótkich i H1 długich, jednak proszę o ewentualne potwierdzenie tych informacji. Pozdrawiam Michał [ konar ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Czytając o problemach z ich wymianą domyślam się, że nie dam rady wyciągnąć jej na szybko pod sklepem aby mieć na wzór. dasz radę jak poćwiczysz. Rekord forumowy z Krzepic 2010 to o ile mnie pamięć nie myli 2 min. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Obawiam się, że nie pobiję tego rekordu, mam wielkie łapy a do tego dzisiaj cały czas leje... Mimo to czekam na podpowiedź, czy do świateł mijania jest H7? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 konar, tak H7.. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi