Vargas Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Witam. Zastanawiam się czy jest gdzieś w sieci (nie mogę znaleść) program którym posługują się mechanicy od LPG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 napewno jest ,ja dostałem od gazownika ,a interfejs zdobyłem niedawno,wszystko zależy od tego jaką masz instalkę (u mnie siedzi STAG ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszoo Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Większość producentów udostępnia oprogramowanie na swoich stronach, jaką masz instalacje? Albo nietypową albo słabo szukałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witam, przyłączam się do pytania. Posiadam instalację Elpigaz Stella - owszem, są jakieś linki na elektrodzie do starego softu, z którym kabel zwyczajnie nie chce się połączyć. Chyba, że potrzebuję osobnych sterowników do kabla USB? Mam wersję Elpigaz 4.6.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzak Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Ha! Jeśli masz centralkę Autronic to było uderzyć do mnie dzisiaj w Grudziądzu. Kabelek sam sobie zrobiłem, obsłuży większość instalacji IIgen. .Zmienia się tylko wtyczka a soft to nie problem. Do gazowników nie chodzę bo nie ma dobrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kabelek sam sobie zrobiłem bardzo chętnie posłuchamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzak Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 To tylko kilka elementów, jednakże ja poszedłem na skróty i przerobiłem stary kabel od nokii 3100. Od razu mam na usb. Jakby jeszcze ktoś nie dowierzał to mogę wrzucić jakiś filmik z pracy całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Sam mam kabel robiony wg. tego schematu (na COM) i działa bezproblemowo ze stagiem 300, z innymi nie miałem okazji testować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi