marcin77 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam, ostatnio podczas sprzątania w mojej megance znalazłem taką kostkę wiszącą pod fotelem. Niestety niebardzo wiem gdzie ją umieścić. Może ktoś z Was ma jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 moze od airbaga, albo napinacza alno od kontrolki niezapiętych pasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 w ogole dziwnie wyglada bo to sama masa i to dwa kable... poszukam tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 to jest pod siedzeniem kierowcy. kabel do napinacza pasów jest podpięty, to napewno też nie ten od kontrolki zapinania pasów bo ta działa jak należy. Jak się naciśnie na tą blaszkę to coś w środku klika jak by przełącznik. ...heh nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 a to nie jest kolo schowka w podlodze? nie wlacza Ci to moze swiatel na dole drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 nie, ja takich wogóle nie mam bo to goła wersja - nawet termometru brak - jutro jadę do serwisu na naprawę to ich spytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 To jest czujnik położenia fotela (dla fotela kierowcy). Dzięki niemu sterownik Airbag'ów wie czy fotel jest na tyle odsunięty i czy bezpiecznie można odpalić duży ładunek. Czujnik zapięcia pasów znajduje się w zatrzasku zapięcia pasów (tylko dla fotela kierowcy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 no dobra... tylko pytanie gdzie go zamontować bo narazie to on wisi pod fotelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 bodajze w prowadnicy powinien sie znajdowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A no tu powinien być... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 dzięki teraz to już chyba sobie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneq Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 małe pytanie w związku z airbagiem. gdzie w meganie jest sterownik? w starszych lagunach pod fotelem a w megance? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Środkowy kanał, przed dźwignią zmiany biegów. U mnie wystarczy wyjąć taką "kuwetę" na drobiazgi i już go widać. Lepiej nie dotykać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi