broodzio Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 no moje gratulacje i respekt jeszcze jakbym coś rozumiał z tych rysunków to może bym sie podjął zrobić coś takiego u siebie :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 To idz z tym do elektryka, on to odczyta schematy jak książke wszystko ma podane na tacy więc napewno dużo nie wieźnie (tak myśle) a jak nie to zostaje ci zapisanie się na Kamieńskiego do Elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 fajnie by było jakby lusterka składały się wraz z domykaniem szyb. szyli 2 razy zamykanie na pilocie lub na klamce. rozkładać mogłyby się wraz ze startem silnika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk_Kal Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 jestem pod ogrmnym wrazeniem, wiem ze seryjnie np peugeot 308 ma taki bajer, ale tutaj no po prostu szacuneczek... szczena na ziemi, zeby zbieram garsciami... ups chyba nie tylko moje gratuluje pomyslu i wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 jedno pytanie - co z silniczkami w lusterkach, kazde luserko sklada sie elektycznie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 To oczywiste. Niektóre wersje wyposazenia maja elektrycznie składane lusterka, tyle że trzeba manualnie przekręcić gałkę od regulacji lusterek o 180st. U DrNO już nie trzeba elektronika robi i to za człowieka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 no ale jesli nie mam takiego przelacznika to zeby zrobic elektrycznie skladane lusterka musze zmienic lusterka na takie z silniczkiem a potem pociagnac kabelki, tak? czy moze kazde lusterko elektrycznie ustawiane ma to i wystarczy pociagnac kable? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Hehe piękne DrNo:] To jak takie ładne lusterka montują w krakowie to ja sie w wakacje pisze na to:] tylkomusze zrobić sterowanie elektryczne zamiast manuala ale spokojnie jeszcze dużo czasu:] [ Dodano: 2009-01-17, 00:24 ] Może jest któś na forum z krakowa co sie dobrze zna na zmianie z manuala na eletroniczne lusterka i chętnie po przyjacielsku by pomógł w takiej zamianie?? Chętnie bym to samemu zrobił ale kompletnie sie na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redbart Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam, A ja chcialbym sie dowiedzieć gdzie jest przełącznik lusterek, bo manualnie nie chcą się złożyć, mam ruchome elektrycznie, ale za cholere nie wiem jak je złożyć . I czy znaleźć przełącznik. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi. jeśli masz "hands free" to masz składane elektrycznie lusterka. składasz je przekręcając gałkę regulującą lusterka na godzinę szóstą. o to Ci chodzi? Swoją drogą świetnie by było jakby powstał manual jak zrobić automatycznie składane lusterka przy domykaniu szyb 8-) Swoją drogą świetnie by też było jakbyś zapoznał się z regulaminem forum i więcej go nie łamał. Prezes - sorki,zapomniałem że nie cytujemy posta wyżej :roll: fly.high Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To woli ścisłości: - nie każde lusterko ze sterowanie elektrycznym da się "złożyć elektrycznie"? Ja nie mam "hands free" ( Megi PH I 2005 ) i u mnie ta funkcja nie jest dostępna tak ? czyli jeśli chciał bym składane lusterka musiał bym "wsadzić" elektornike + siłowniki tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 A ja właśnie przymierzam sie do zmiany z menualnych listerek na elektryczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Panowie, dajcie mi jeszcze chwilke, bedzie opis jak zrobic uklad sterowania, dla tych co nie maja skladanych el. jedyne czego nie wiem to to czy w zwyklych jest miejsce na silniczki. ale to chyba nie problem, podejzewam, ze plastiki sa dokladnie te same. kwestia tylko w odrobinie pomyslowosci i odwiedzeniu elektronicznego w celu zakupu silniczkow i przekaznikow. schemat el. podesle w ciagu paru dni. a to ze ktos nie ma HF to nic nie przeszkadza. mozna uzyc tego samego sterowania co u mnie, wkoncu jak sie wyciaga karte po zgaszeniu silnika to napiecie w zapalniczce tez sie wylacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 To ja czekam z niecierpliwościa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 DrNO, poprotsu bajerek... widać że sporowiedzy kolega ma... no i respekt za chęci bo bez nich nie da się wiele zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi