deejays Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 witam , mam takie nie typowe pytanie . zakupilem megane II fl z 2006 r silnik 1,5 dci 85 KM . auto było rozbite, naprawiłem je . ale kupując sprzedający powiedział mi ze został wykrecony czujnik (zaznaczony na zdjeciu) i trzeba go kupic gdyż po odpaleniu auta wyświetla sie komunikat sprawdz wtrysk i auto kopci. chcą kupic tą część nawet nie wiem jak sie nazywa, prosze o fachową nazwe tej części z góry dziekuje[/hide] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wtyczka od EGR? http://translate.googleusercontent.com/tra...G5i_Z3e9_36GUEg Tak przypadkiem trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 kepa416, to co wkleiłeś wygląda na czujnik temp wewnętrznej, tzw. turbinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi