Shymek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Mam pytanko. Czy w Megankach II (obojętnie ph1 czy ph2) w którymś z poziomów wyposażenia było coś takiego jak lusterka elektryczne ale elektrycznie składane (wiem zę takie były w lagunie II). Dżojstik do lusterek miał 4 pozycje - górna lewa dla lewego lusterka, środkowa - neutralna, górna prawa dla prawego lusterka no i dolna pozycja która składała lusterka zewnętrzne. Czy ktoś może mi pomóc w tym temacie? :) O ile byłyby takie lusterka składane dostępne to zastanawia mnie czy da się przełożyć bebchy z lusterka z megi do lusterka el. z clio 3. Na bank obudowy zewnętrzne prawie niczym się nie różnią. Trójkąty też są chyba takie same. Wiązki mogą się różnić ale niedokładnie kostki oglądałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorth Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Shymek, Tak były. Ja mam PH1 i wraz z HF mam elektrycznie składane lusterka. Należy przekręcić pokrętło o 180 stopni względem położenia 0 w prawo i lusterka same się składają (dolna pozycja z Twojego opisu). Jeżeli auto jest z HF to duże prawdopodobieństwo, że ma elektryczne lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (wiem zę takie były w lagunie II).w MII też były i działają dokładnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Już widze po allegroże były :) teraz tylko jak rozróżnić zwykłe lusterko od tego składanego elektrycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi