Miki Maus Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam Jako świeża osoba na forum szukałem ale nie znalazłem tematy więc napisze. W dniu wczorajszym z czytnikiem było wszystko ok .Dzisiaj wsiadając do auta mogłem włozyć karte tylko do połowy w czytnika. Auto odpaliło i było ok ale nie wiem co sie mogło stać że nagle karta wchodzi do połowy.Czy ktoś z szanownych forumowiczów może pomóc w tym temacie . Czy nikt z forumowiczów nie mial takiego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Musisz sprawdzić czy w czytniku nie ma jakiegoś "paprocha, złamanego plastiku lub innego badziewia" Wystarczy poświecić w środek małą latareczką. Jeśli to nie pomoże trzeba zdemontować czytnik z panelu, trzeba odkręcić chyba dwie śrubki zaraz nad radiem i zsunąć obudowę panelu klimy. Jeśli masz problem ze znalezieniem jak dostać się do czytnika to poszukaj na forum manuala serwisowego do Scenica II. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi