asmo90 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam, podobnie jak w temacie chciałbym uzyskac informacje czy w megane 1.5 dci 82km, rok 2004 filtra paliwa jest z czujnikiem wody czy bez?? jezlei mogę uzyskać podpowiedz jak filtr wybrac to prosze o takie informacje, pozdrawiam asmo90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awrzosik Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 U mnie w 1.5dci 82km 2004r jest filtr z czujnikiem, płaciłem ok 140zl. Czujnik jest umieszczony w bocznej ściance filtra. Ja wymieniałem go ściągając koło oraz nadkole dla lepszego dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zajrzyj jaki masz, o ile się nie mylę można go zobaczyc tudzież wymacać wyjmując klapkę w nadkolu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastu Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam odgrzeje kotleta, bo nie mogę nigdzie indziej znaleźć wątku bardziej bliskiemu nurtującemu mnie pytaniu - jak poznać/wymacać czy filtr jest z czujnikiem czy bez ? Na allegro są same wkładki - czy czujnik jest w obudowie a wkładkę mogę kupić dowolną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jeśli jest czujnik (na dole lub z boku) to dochodzą do niego przewody - widać gołym okiem Na allegro są też filtry, nie wiem jak szukałeś. Z tego co pamiętam to oryginały są nierozbieralne, a przynajmniej te w ph2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Od góry są przewody - jeśli dobrze pamiętam, to od podgrzewania paliwa Zamówiłem już, jak rozbiorę stary to się pochwalę spostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzelu Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 jak rozbiorę stary to się pochwalę spostrzeżeniami I jak poszło? Jakieś wskazówki? Wiem, że temat stary a odpowiedź po ponad roku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbilak Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 witam Odświeże temat .W standardzie filtr paliwa ma czujnik wody czy nie (megane II 1,5 dci 60Kw 2005) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi