wojtek_b Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam, kupiłem Megane II CC z 2004r od pośrednika, który nie był mi w stanie odpowiedzieć, co z zapasem. Wygląda na to, że w bagażniku nie ma koła ani nawet miejsca, gdzie takie koło należy umieścić. Więc wygląda na to, że tam musiało być coś innego? Jakiś zestaw naprawczy? Zawsze miałem auto z normalnym zapasem, a instrukcji do meganki niestety nie mam (i jakoś na internecie nic do CC znaleźć nie mogę). Ktoś podpowie, co zrobić, żeby przy zwykłej gumie nie być zdanym na łaskę assistance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliko Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 a pod autem nie ma? :> :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdek Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Kolego, oryginalnie jest zestaw naprawczy pod wykładziną. Nie ma tam gdzie wcisnąć dojazdówki :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja również nie mam zapasowego koła we wnęce mam lewarek klucz do kół oraz dwa zestawy do pompowania koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-maz Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Do wnęki zmieści się bez problemów koło pełnowymiarowe R16. Ja kupiłem dojazdówkę* - zestaw naprawczy to pomyłka... * -125/85 R15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi