rafał.985 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam. Prosiłbym wszystkich o podpowiedzenie mi gdzie mogę dostać zapinki plastikowe, żeby przymocować tą plastikową zewnętrzną listwę na podszybiu, gdyż pękła mi jedna zapinka i w/w listwa nie przylega do szyby. W serwisie można kupić cały komplet z listwą za ok 550 zł a na allegro nie ma takich zapinek. Pozostaje tylko szukanie po złomach, że akurat będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 a podejdź no do jakiegoś sklepiku i jeśli masz tą oryginalną to dopasuj, może pasują jakieś inne uniwersalne, które można kupić czasem za 5 zł całą paczkę. Na szroty nie licz, bo to za mała rzecz aby ją zostawiali. No chyba, że któryś z forumowiczów ma zapasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał.985 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Byłem we wszystkich sklepach w swoim mieście, odwiedziłem 2 serwisy renault i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi