waldek708 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Cendra, jak masz nagrzany silnik i włączasz funkcje Auto np na 20st...nagrzeje się do dwudziestu i nadmuch jest 2/3 kresce.Przekręcasz na 22st to nadmuch powinien sie automatycznie zwiekszyć prawda?Czy to u Ciebie nie działa bo już pogubiłem sie w postach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Waldek708 (i ewentualnie inni)- Cendra ma już długo Sceniola. Wie jak powinna działać automatyczna klimatyzacja bo już z nia dziesiątki tysięcy kilometrów przejechał. Aktualnie mu sie zdu**ła i nie działa tak jak powina (tak jak dotychczas). Automatyczna klimatyzacja w ogóle mu nie reguluje temperatury w kabinie. Oprócz tego: przy ręcznym sterowaniu dmuchawa działa bez zarzutu, serwomechanizmy (sterujące kierunkiem i temperaturą) działają prawidłowo. Tyle ja sie domyśliłem z jego postów. Nie ma sensu, aby dyskusja szła w kierunku dowodzenia, że jednak automatyczna klima u Cendry działa tylko on o tym nie wie. Nie róbcie z niego idioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cendra Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dokładnie waldek708 ta funkcja u mnie nie działa. Dziękuję Optima za wyjaśnienie Naprawdę nie wiem czy ja tak to ciężko opisałem, funkcja auto to jedno a reszta to ogrzewania, klimatyzacji, prędkość dmuchawy itp :( Mi nie działa tylko funkcja auto. Przysłuchałem się wczoraj czujnikowi tzw turbince przy lusterku i faktycznie troszkę buczy. W wolnej chwili postaram się to rozebrać i wyczyścić, znalazłem instrukcje na forum. Mam nadzieję, że to to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Czy rozwiązaliście ten problem? Mam właśnie to samo. Czujnik temp. wewnętrznej działa, tzn wentylatorek się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT5000 Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Dnia 4.04.2014 o 20:17, Matys0 napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Witam wszystkich. Podbijam pytanie po latach czy ktoś rozwiązał ten problem i zechce się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Widać że tu na forum też panuje zasada, pomóżcie pliss, a potem mam was wszystkich w .... ( to do autora wątku) Regulamin forum się kłania - Prezes Że co?? Chyba poczytam tan regulamin bo co forum inne obyczaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi