DLUGI321 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam Czy spotkał sie ktos z was z czujnikami parkowania elektromagnetycznymi. Fajna rzecz nie trzeba wiercic wszystko jest ładnie schowane ale jak jest z wykrywalnością przedmiotów nie metalowych (drzewo slupki drogowe itp) Jeżeli ktoś z Państwa to testował to czy może sie podzielic informacja na temat działania tego czujnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzago Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Koledzy a ja mam takie pytanie. Mam problem, bo szwankuje mi kurcze czujnik parkowania. Raz chodzi prawidłowo, ale to bardzo rzadko i bardzo krótko, a generalnie to cały czas mi miga lewa strona ( czujnik z lewej strony ) i cały czas ostrzega o tym, że jestem blisko czegoś, a więc cały czas po prostu pika. Zdjąłem obudowe lusterka, bo tam poprowadzone są te taśmy elektryczne, nie wiem jak to się nazywa dokładnie i jedna jest w złym stanie. Powykrzywiana i ponadrywana. Czy to może być przyczyna i gdzie taką taśmę ewentualnie można kupić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Instalacja w złym stanie jak najbardziej może być przyczyną wadliwego działania czujnika parkowania, drugą przyczyną może być też złe ustawienie samych czujników, np. "patrzą" za nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopka Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam, ma ktoś może schemat instalacji czujników po lifcie? Z jednego wyrwały się 2 kable i nie wiem gdzie który powinien być. Ewentualnie czy orientuje się ktoś czy podejdzie wiązka od laguny II bo jest tego więcej na allegro niż do megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi