juby45 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 witam.czy wyciagal ktos juz samemu przekladnie kierownicza bo ja chcem sie zabrac za to ale nie wiem czy jest duzo roboty i czy dam rade .jezeli ktos juz to robil to prosze o krótki opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
select2007 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam. jak masz smykałke do mechaniki i podnośnik to napewno dasz radę. W kanale nie wiem czy się uda. Trzeba odkręcic koła, osłone, rozłaczyc drążki kierownicze i powoli dogrzebiesz się od maglownicy. Przekładnia siedzi zaledwie tylko na dwóch śróbach. Pamiętaj po rozłączeniu drążków należało by sie ustawiac zbieżnośc. Jak masz czym to demontaż zajmie ci około 2 godzinek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby45 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 dzieki za podpowiedz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi