Piotr_26 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam chciałbym podzielić się pewnym pomysłem odnośnie logowania się na forum. Chodzi mi mianowicie o taką sprawę czy nie dało by się zrobić tak że jak ktoś przegląda dany temat jako osoba jeszcze nie zalogowana to jak się zaloguje to żeby wraz pozostawał na tym temacie a nie przenosiło go na stronę z której od nowa trzeba szukać tego danego tematu. Na kilku forach właśnie z takim czymś się spotkałem i przyznam że jest to bardzo wygodne rozwiązanie dlatego chce go poddać moderatorom tego forum właśnie taki fajny pomysł co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam, Ja przeglądając forum jestem zwykle na głównej stronie, a to co potrzebuję otwieram prawą myszką jako nową kartę. Mnie to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Cierpliwości, koledzy! Nie chcę wchodzić Krzychowi w paradę, bo ciężko pracuje, ale szykują się pewne zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Piotr_26, jest to pewna niedogodność, ale tak jak pisze P_r_z_e_m_o szykują się pewne zmiany, która powinny usunąć wiele słabości obecnego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_26 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 W takim razie cieszę się że jednak sa jakieś plany innowacyjne dziękuje za wyrozumiałość i czekam w takim razie na nowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Czyżby nowy skrypt Przema ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Pawel, w grę wchodzi IP Board (Invision) oraz PHPBB3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 To jak wybór dla małego dziecka między tranem, a chrzanem. Jeden dość drogi, a drugi darmowy, ale niezbyt dobry. Nie wiadomo co lepsze :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pawel, decyzja zapadła, wybór padł na IP.Board. Płatne ale lepsze. Licencja już zakupiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Bardzo dobry wybór. Jeden z najlepszych skryptów forumowych. Życzę powodzenia przy przenosinach bazy ;-) Jakby co, znam osobę która się tym zajmuje na co dzień, niestety odpłatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 WoofeR, Nasz admin to zdolny chłopak i pewnie sobie poradzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Świetny wybór. Powodzenia w (szybkiej ) konwersji. Będę kibicował :( P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi