milek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 witam wszystkich mam bardzo duzy problem bo kupilem renault scenic 1.6 16v expression z 2002 roku i nie mam w nim filtru kabinowego. chce kupic taki filtr ale niestety nie wiem jaki pasuje sa trzy rozne filtry i nie mam pojecia ktory to bedzie. prosze o pomoc dzieki milosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ta strona CI pomoże http://www.filtron.pl/pl/ Po za tym polecam powtórne przeczytanie regulaminu szczególnie polecam przypomnienie sobie zasad pisania postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jeśli masz klimatronik to masz taki http://moto.allegro.pl/filtr-kabinowy-rena...1371751505.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 bylem na tej stronie i tak jak mowie sa trzy o roznych wymiarach [ Dodano: 2010-12-18, 19:00 ] mam zwykla klime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Po stronie pasażera , pod schowkiem nad jego nogami masz dojście do filtra-proponuje się trochę pomęczyć i już będziesz wiedział. Jeśli jeden z boków filtra ma ścięty bok to jest to filtr który Ci zapodałem Zastosuj się do polecenia moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 tylko to jest najgorsze ze filtra tam nie ma.poprzedni wlasciciel chyba lubial zapachy spalin ;-) koniec tego OT - napisaliśmy wszystko co chciałeś, trochę własnego wkładu też się przyda. Jeszcze raz napiszesz bez POLSKICH LITEREK i będziesz mieć ozdobę w profilu [ Dodano: 2010-12-18, 19:11 ] dobrze, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi