Maniek Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Mam mały problemik - musze odkręcić tylni boczek, tylko pytanie jakim kluczem?? W sumie kupiłem sześciokąty dzisiaj przedłużane do tego celu i jakoś nie dało to rady heh! Jakiego klucza użyć aby odkręcić (dokręcić) śrubkę? Z góry wielkie dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 torx ale nie wiem jaki rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 pewnie torx 20, w clio I i megane I właśnie ten rozmiar jest, więc myślę, że tu może być podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Torx tzn jaki to klucz? To jest taka gwiazdka?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 wiki się kłania http://pl.wikipedia.org/wiki/Torx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 W kazdym razie chwila roboty. DrNO na zlocie przy mnie sciagnal to w 2 min chyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ściągał ale mu nie wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 W sumie racja, jak teraz sobie przypomnialem, to nie do konca sie udalo :) Ale byl blisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ściaganie jest banalne, zakładanie również. 1.Odkrecamy mocowanie szyny do pasa koło fotela (trox albo jak u mnie klucz 18) i sciągamy listwe przy progową. 2.Ściagamy prowadnice 3.Za tylnim fotelem w boczku jest 1 trox wykrecamy 4.Ściągamy boczek tylniej półki w bagażniku 2 troxy 5.Zabieramy się za demontaż boczku a.odpinamy zaczepy orzy słupku b.nastepnie całosć podnosimy do góry do momentu odchaczenia górnego zaczepu przy szybie. c. w ostatniej fazie wypinamy cały boczek z zaczepów trzeba zerknać w którą strone spinki w chodzą w zaczepy no i wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi