Arturas Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam,mam pewien problem z daszkiem tylnej klapy.Podczas jazdy zgubiłem go i teraz nie wiem czy szukać oryginału czy kupić jakiś zamiennik typu tuning.Nie ukrywam,że chodzi też o koszty ,na allegro zamiennik kosztuje ok.150 zł+lakiernik i lampa stopu,no i nie wiem jak wygląda sprawa mocowania takiego zamiennika.Być może ktoś miał też taki problem.Będę wdzięczny za każdą podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 mi odłamała się część uchwytów mocowania daszka w kombi. Zamocowałem go ponownie korzystając z przyciętych plastikowych kołeczków używanych do montowania w ścianach i grubszych wkrętów. Wykorzystałem istniejące otwory, więc w ogóle tego nie widać. Trzyma się już 1,5 roku jazdy po dziurawych drogach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi