kiloff Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam mam pytanie - co znajduje się pod zderzakiem z prawej strony samochodu ? ew. konkretnie czy na podstawie tego zdjęcia jest ktoś określić co zostało w samochodzie uszkodzone ? jeśli to w czymkolwiek pomoże to samochód jest z końcówki 2008 roku a silnik to 1.6 16V wersja dynamique i moje drugie pytanie : czy przednie błotniki przed liftem oraz po lifcie się czymś róźnią ? oraz trzecie : czy ta chromowana wstawka w zderzak koło znaczka renault była w kazdej megance po 2006 roku ? czy zależało to jakos od wersji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 W zderzaku w tym mielscu znajduje się zbiornik płynu do spryskiwacza i pompka też do spryskiwacza,bo jest ona na tym zbiorniku,poza tym napewno będzie uszkodzony ślizg zderzaka pod reflektorem i sam reflektor,o zderzaku już nie wspomnę,dodatkowo błotnik i nadkole. Jeżeli były halogeny to napewno tez jest już po nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Może być jeszcze uszkodzony kondensator klimatyzacji, chłodnice (klimy i silnika), podłużnica prawa. Ze zdjęcia ciężko wywnioskować więcej. Nie widać też czy napinacze pasów i poduszki czasem nie wystrzeliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiloff Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 napinacze sa ok, poduskzi tez, - dlatego sadze ze podluznica nie jest ruszona - zreszta za lekkie uderzenie zeby podluznice ruszylo (wg mnie), jak jest z tymi chromowanymi wkladkami do zderzaka oraz blotnikami ? sa takie same w ph1 i ph2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zderzaki są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiloff Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 czy oprócz zderzaka błotniki się czymś różniły ? czy pas przedni (wzmocnienie) jest to samo po lifcie i przed liftem ? U mnie jest teoretycznie uszkodzona tylko ta część - http://allegro.pl/renault-megane-ii-02-06-...1376456128.html Czy można to założyć do wersji z 2008 roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi