Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Auto na 100-dniówkę

maz8

Rekomendowane odpowiedzi

Aby rozwiać wasze mniemania co do alkoholu. Tak oficjalnie jest to impreza bez alkoholowa :-)

Ale juz kontakt z firmą kateringową jest nawiązany i dystrybutory się pojawią. Co do reszty może wcisnę jakiś bayer i mi wypożyczą ? Póki co znalazłem opcje wypożyczenia ferrari 360 z kierowcą za 1500zł ? Haahahahhaha Nic tylko rozbić zrzutkę w rodzinie :-)

Ilu osobowe jest ferrari? Jeśli 2 to gdzie twoją kobieta się zmiesi? A jeśli ma z tyłu miejsce to będziesz musiał jej uciac.

Poszukaj jakieś porsche pamery , marca s klase, maserati, s6, s8, itp. Ale według mnie nie ma sensu barania auta na takie imprezy, przeważnie mało kto co pamięta, a i jeszcze sobie wrogów narobisz.

pewnie że tak :-) najlepiej się dogadać z kimś znajomym co ma w miarę dobrą limuzynę, to i za przysłowiową flaszkę będziesz miał elegancką podwózkę i odwózkę. Optymalne wyjście, i najtańsze.

Lanserów z ferrari to chyba nikt nie lubi, chyba że też ma ferrari

Aby rozwiać wasze mniemania co do alkoholu. Tak oficjalnie jest to impreza bez alkoholowa :-)

Ale juz kontakt z firmą kateringową jest nawiązany i dystrybutory się pojawią. Co do reszty może wcisnę jakiś bayer i mi wypożyczą ? Póki co znalazłem opcje wypożyczenia ferrari 360 z kierowcą za 1500zł ? Haahahahhaha Nic tylko rozbić zrzutkę w rodzinie :-)

Powiem szczerze, że zawsze mnie to rozwalało na studniówkach. każdy jest pełnoletni, jest po zajęciach lekcyjnych to czemu się ludzi goni za alko? Ok, jestem w stanie zrozumieć, że nauczyciele nie powiedzą w prost - możecie się nastukać. Ale żeby się maturzyści musieli jakoś bunkrować to przesada moim zdaniem ( a na kilku studniowkach widziałem naprawde niezłe bunkierki).

Slowik8609, zawsze takie bunkrowanie można zamienić w atrakcję studniówkową - jest później co opowiadać, wspominać :)

Byłem na takich studniówkach, gdzie nauczyciele mieli lepszy "humor" na imprezie niż sami uczniowie, wszystko zależy od kadry szkolnej.

hahah Prezes ma racje, co to za off top w off topie !? Z tym ferrari to żart a wy tak na poważnie to bierzecie. :) Sprawa wygląda tak że w tamtą stronę na 19 mam znjomych (Opel Insignia) gorzej z powrotem bo będzie on między 2-4. Dlatego też myśle o wynajmie i powrocie kiedy mi się spodoba, nie czekając na kierowce. Z ograniczeniem alkoholu nie będzie miał problemów. Poza tym mam już punkty na koncie więc nawet nie bede ryzykował...

Choć już pomału zaczynam w to wątpić. Umyje Megane i tyle :)

taksówki czasami nawet niezłymi furami się wożą
Merola [...] Mondeo

pelson91, Ty już zakończ Sylwestra, jutro do szkoły iść trzeba :)

dla mnie największą radochą byłby fakt posiadania osoby towarzyszącej i kierowcy który zadeklaruje się mnie zawieźć/odwieźć :) wiem, że to inne czasy ale po co się tak lansować? uwierz mi kolego, że Twoja partnerka doceni sam fakt, że po nią przyjechałeś i to obojętnie czy z kierowcą czy sam, Fiatem czy Mercedesem.

Tak na prawdę to największe plusy u niej jesteś w stanie zdobyć na samej imprezie, a nie w momencie jak podjedziesz po nią autem ;-)

No chyba, że chodzi o kumpli: gajer, fura, komóra i kobieta obok ;-)

Tyle w temacie, weź to sobie do serca kolego, bo mówię to szczerze i z własnego doświadczenia :)