stepnikp Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam. Mam dwa problemy. Po zakupie auta dochodzę d wniosku, że termometr który mam zamontowany nie jest najlepszej jakości, a przede wszystkim szpeci mi wnętrze. Jest możliwość bezinwazyjnego usunięcia-pewnie jest przyklejony. Listwa na dachu mi odstaje. Ona jest przyklejana, czy na zatrzaski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jest możliwość bezinwazyjnego usunięcia-pewnie jest przyklejony. Może jest na taśmie dwustronnej - oderwiesz termometr i będzie wiadomo. Ona jest przyklejana, czy na zatrzaski ? w phII jest wciskana, w phI na spinki. Poszukaj na forum, gdzieś opisałem jak reanimowałem te listwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja podkleiłem listwy na taśmie dwustronnej, trzyma się już 2gą zimę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Z termometrem się obawiam, że jak odlepię to ślad nieprzyjemny zostanie. Jest jakiś środek chemiczny pomagający w tego typu zabawach ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Benzyna ekstrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Chyba zostanie, bo się boję :) A nalepki z szyb czym usunąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 stepnikp, Jak wyżej. Chyba, że też się boisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Boję się śladów :) Będę twardy, ale poczekajmy aż się ociepli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Po naklejkach nie będzie śladu, dobrze jest je najpierw podgrzać mocną suszarką, albo opalarką (ostrożnie). Do czysta czyścisz benzyną ekstrakcyjna i nie ma śladu :) Skoro temat wyczerpany to zamykam. Gdyby ktoś chciał coś dopisać w temacie, proszę o kontakt z administracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi