Pawel_d12 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 witam wszystkich potrzebuję pomocy: mam moduł ACB ale bez kabla sygnałowego który łączy do z fabryczny radioodtwarzaczem TunerList. myślę że z powadzeniem można go dorobić czy któryś z kolegów/ koleżanek mógłby podesłać schemat rozpiski dla poszczególnych przewodów, albo zdjęcie na którym te szczegóły będą widoczne (szukałam w necie ale nic wystarczająco szczegółowego nie znalazłem) może ktoś, kto mieszka w pobliży Legnicy/Lubina użyczyłby na chwilę takowy kabel do przetestowania modułu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Pod tym linkiem masz rozwiązanie jednej strony kabelka http://studio24.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_d12 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 witam ponownie na stornie studio24 opisują schemat połączeń radia z org zmieniarką, gniazd DIN-8 nie ma opisu gniazda w module ACB na pewno któryś z kolegów ma takie coś w swojej Reni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi