P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 i tu się mylisz No cóż, mylić się mogę, Z tym, że wydaje mi się że jak chce się skasować jakieś dane to licznik powinien być na nich ustawiony. Po za tym w tym fragmencie instrukcji wyraźnie pisze; Skasowanie pamięci następuje poprzez długie naciśniecie na przycisk 2. A przycisk 2 jest na końcu manetki wycieraczek. To w końcu jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 W phII wskazania kasuje się przyciskiem w liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Acha! Czyli następna "francuska" modyfikacja. Ja bym spróbował jednak wcisnąć i przytrzymać ten przycisk na manetce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil323 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 naciskałem i trzymałem na manetce ale nic się nie dzieje oprócz tego że przeskoczy dalej i próbowałem 2 przyciski naraz trzymać i nic. A ten kabelek od tego przycisku gdzie idzie?? jak do bezpieczników to może bym go po prostu wyłączył włączył to by się chyba licznik skasował?? [ Dodano: 2011-01-13, 23:29 ] to wie ktoś jakiego koloru są kable odpowiedzialne za zerowanie licznika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 podpinam się, mam jeszcze licznik bez kmputera i wciskając przycisk do zerowanian automatycznie wskazowki opadają do dołu, po czym wracają na swoje położenie- nie mogę tez ustawić tym przyciskiem zegara- na dniach będę go rozkręcał i przekładał na licznik z komputerem (dzięki wtrwałości andrzej27r , meganecoupe02)oraz posotałych kolegów. Może uszkodzona jest ta gumka na liczniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi